♥Assalammualaikum ♥My Name is Nurul Fatehah Bt. Hasdriyzam ♥Just want to share with you about my life.
|✿ selamat datang ✿|

Rabu, 25 Januari 2012

Wang Kelian-Bukit Ayer

                                    
Hai,
OK, for chinese... GONG XI FA CAI! ta terlambat lagy en?
tataw nk update apa.. tules ja apa pon,.
tapi qasa kempunan nak menaip plak malam ny..
Aqiny aku puasa ganti :)
syiok, ta penat..
back to da tittle..
qasanya da telewat update ny.. aku p wang kelian 22 aqi bulan aqi tuu..
wah, bes la jugak,... buat kali kdua, tp harem ta bli apa pon.. ayah bg 50 lgsong ta terusik..
hehe.. makngah n fmily, yang n paklang.. paksu je tak ikot kami.. dia tu memang, kalau ng awek,
MEQELA, ngan family, HAMPEH.. my super duper granny pon p jgak.. bkan tatw, beli payong ng mop ja
tok aku tu.. dah la panas.. tp bes kan klaw ada gmbar, buley tunjok.. ahaha,, riak japgi.. takda arr,kamera rosak.. apa pon ta boleh buat,, kesian .. tggu DSLR.. hehe,.. duit pon tataw dok celah mna..
k, pastu.. pkoy 5.30 cm tu kami bertolak p bukit ayaq, sggah solat kat masjid PADANG MELINTANG ..
pelik kan,,..tataw la melintang kot mna ..HAHA..kmi smpai bukit ayaq tu pkoy 6 lima minit camtu.. aku dok meqalet dok pikiaq nk mdy ka.. dak las kali mndy gak.. huh, mcm na la oqang pkai legging y ketat tu en.. aku pakai suaq fit tu pon qasa mcm oqang dok tgk aku.. even pkai tbaju laboh n brtudong.. bukan nak ngata org, aku pon sama jaa.. tp qasa , SERIES,.. ta selesa.. dah la aku gmok,.. gagah jugak bjalan katop ng beg tang betis n paha uh..ee.. MALU terok, jean ketat boleh gagah g..huh, tataw la.. dosa saja aku buat,.
yala.. back to da story .. adek aku y fom 3 tu lmas,. nak mati kot dya tu.. p2 excted sgt trjun truih... smpai oqang tolong.. haeyy.. dah la dalam.ayah aku pon muka cuak jgak la.. da la time magrib.. mcm2 ley.. jadi.. pastu kami balek laa..tok aku bg rambutan sepastik kt budak y tolong adwk aku.. tuu.. haa.. hat tu aku qasa mcm dlm tibi plak.. lawak...hehe , adek hmpir mati, aku gelak.. k la..jahat ..aqiny deypa p LANGKAWI tggai aku ,aku p qejaa.. k laaaa.. papai .. :)


                                                   Tumblr_lyc6hhmppz1qafc06o1_1280_large

p/s: muka tensyen ta leh p LANGKAWI ;(

Jumaat, 6 Januari 2012

err.. KEJA.. pening!



Assalammualaikum..
HELLO!
huh, da besawang blog aku..
lama kot tak hapdate,.
yala.. sebok keja..
bukan sibuk study weyh..
ya,,. totally aku nak cita pasai tmpat kja aku..
keja apa.. ? wat waffle ng , corn, aiskrim mcm2 tu ja..
da dua mggu aku keja.. ee.. ta laqat la..
Ya Allah.. tuhan ja taw.. customer byk y mcm ERRR..
tataw nak kta laa..
ari tu, aku kna customer.. makcik mana tah ! sumpah! aku mcm nk plempang !huh
SABAQ jaa..
dya ckp dya staf kat ctu,pastu dia kata aq wat qeja mnyebai.. huh!
agak2 la makcik,.. law saia mnyebai.. conpem smpai mati tak boh dah ais kat makcik oi!
mcm2 karenah oqang aku tgk kat ctu..
pesyen eksyen ta kna gaya..plek doh!.
haa,..
sesungguhnya wey..
STUDY lebih BAIK daripda KERJA!
2 ja aku ley ckp... tp nak wat cmna,
men ng tadak duet keja jugk la aq ny..n ssungguhnya, aku  TAK RINDU pakwe aku.. :(
ta rindu zaman sekolah ng dya.. BYE..