♥Assalammualaikum ♥My Name is Nurul Fatehah Bt. Hasdriyzam ♥Just want to share with you about my life.
|✿ selamat datang ✿|

Ahad, 29 April 2012

Aku boring..

                       

Bosan sih.. nyebelin... buka blog, fb, lg nggak ada apa....
dah la aku ny jeneh jaqang blogwalking la ny.. awat tataw..
takdak mood sgt.. smlm aku lalu kat tol tasek tu.. ayaq mata aku nk leleh..
tingat arwah, dah la time tu time dia xcedent mggu lepas.. Ya Allah..
Aku dok lpas feel kat spupu aku ja... si Atiqah tuh..  I call her Kakak..
Cita pasai dia tu, kemaqen aku p knduqi kat Batu Maung nuu.. Penang, umah tokwan dia..
Syok jgak.. nk snap gmbaq pon malaih .. Then, dia nk balek aloq staq ng aku naik kancil dia..
mak dia kata hmpa naik kncil dulu, mama takdan beli.. emmph,, tak paham sudah :) hehe..
dia nk balik p mrsm pendang amek sijil SPM dia.. trus tdoq umah aku.. tuuu, y syok nya tu..
aku plak tgh gila stereng, huh, smpai gurun dia swuh aku bawak.. piuuu,,  dan2 mggedik..
Auto lak tu... aku drive smpai umah.. Y ayah aku dok qenyeh ja.. Aku ta beqani nk potong ayah aku..
Stgi lawan orang tua plak ka.. HAHA..dah naik gadis2 dua oqang kami ja.. tok aku qisaw ta sangga dah..
takut kami naik deqah..padahai aku naik 100 pon tadak.. tp kena careful la kan.. bahaya jugak..
benda nk jadi kita tataw.. btw, aku syukur sgt aku dapat matrikulasi program satu tahun kat PERLIS..!
lepas ny jaqang da nk blogging.. hehe,.. tak dan.. Meneruskan perjuangan.. Insyallah..


nah amek.. muka deqemen/.. kita tgk lpas ny naah ada apa..tgk dah la...HEHE

Tiada ulasan:

Catat Ulasan