♥Assalammualaikum ♥My Name is Nurul Fatehah Bt. Hasdriyzam ♥Just want to share with you about my life.
|✿ selamat datang ✿|

Ahad, 20 Mei 2012

Semakin Hampir

                        
Rindu nak update blog.. qsanya hmpa pon tebatuk2 tgk blog aku nyh..
Qasanya dah makin hampir masa aku nak pi matrik kan? coih.. buat cm jauh sgt,,
Perlis ja pon kan,.. ? Emm, aku dah agak dah, aku mmg tak leyh p jauh,..
Mak ayah aku takkan lpas punya, dah la taw aku ny nakai makai,, !
Aku p ny dah la tadak kawan, susah jugak nk sesuaikan ngan oqang y kita ta knai hati budi.
But, Im trying lahh,, Aku still ada ashaa :) ! Tapi asha tak satu kos dgn aku kot,,
Aku amek akaun, dia mesti la sains fizik.. HUH.. ! gerun dengaq even dulu aku pon belajaq fizik..
hikhik.. ! Macam mna la hidup aku pasny? No netbook, No fb, No twitter.. nah amek hiang,,
Jadi katak? eh2.. tak baik ckp cmtu.. stgi terjun bgunan plak aku oqang kata aku katak.. HAHA
Maybe lpas ny aku tak jumpak dah kawan y serupa geng-2 aku uh.. susah sng bersama.. Bila
kami tak puas hati, trus trg lagi bersuluh wat explanation.. Lpas ny jgak la aku da jaqang shpping on9?
heee,, jiran2 aku cukup cam dah law ada van POSLAJU masuk lorong mati.. ! hehek.,, lorong mati ja k,
Oqang-2 lam loqong ny still bernafas k dengan hendak-Nya ! Deypa ckp p matrik kena pulun, bg aku, kat
mana-2 pon kna pulon law nak berjaya,, Sebelum kahwin, at least bachelor dulu k, hehe.. gatai !
K dah la,.. aku cemuih nak cita panjang-2.. aku salin lekat  puisi , gurindam, semua da ny kat kawan2 aku.. !

Semoga Perjuangan Kalian Diberkati Allah :)

Kawan itu ada tiga jenis:
  1. yang seperti makanan, setiap masa diperlukan dan selamanya  bermanfaat serta menguntungkan
  2. yang bagaikan ubat, ada masa-masa sahaja kita perlukan
  3. yang sama dengan penyakit, semoga Allah menghindari kita darinya.

Sahabat yang baik adalah sahabat yang berani membetulkan kita ketika kita berbuat kesalahan sehingga kita tidak hanyut di dalam kesalahan dan dosa.
Sahabat sejati akan meluruskan jalan ketika kita kehilangan arah dan tidak akan meninggalkan kita dalam suka, apalagi dalam duka.
Bersahabat dengan seorang yang jujur akan membuat seseorang itu senantiasa terpelihara kejujurannya.
======
Terima kasih buat sahabat-sahabatku yang berakhlak mulia dan telah menepati kata-kata itu.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan