♥Assalammualaikum ♥My Name is Nurul Fatehah Bt. Hasdriyzam ♥Just want to share with you about my life.
|✿ selamat datang ✿|

Sabtu, 2 Jun 2012

Bergelar seorang pelajar !

                                
                                     MAI NAK TGKAP GAMBAQ SIKET,, HAHA
                        Tumblr_m4u40abhmo1qjewk4o1_500_large


Hai, apa habaq wehh.. eh, mcm la oqang dok baca sgt blog aku ny.. HIHI.. wat terok..
Salam kat atas jgn lupa jawab taw.. ! Kaay... sebenaqnya aku da tataw nak luah kat sapa..
aku nak menaip laju-2 ja ny.. Rindu kot kat blog, fb pa semua tu.. Aku la ny da bergelar KMP-ian
lah kkan.. Qasnya aku soqang ja wakil sekolah aku dok KMP .. errggghh.. kesian kot..
Err, tadak kawan.. aku tak kesah sgt pasai tuu.. Roomate semua baik-2 lahh.. Aku kadang2 soqang pon jadi
,.. HEHE,,  semua aku mesra alam.. mesra ka? ya kot.. *amekbotoiridsectbalingkatmukasat !
Btw, aku still rasa tak seronok lagi buat masa la ny.. kiqa nak balik umah ja.. nak kata aku manja..
huh, langsung dakk.. tapi aku sebak bila aku dok kat situ.. tah la.. mggu depan baqu start klas.. tataw cmna g..lepas ny aq tawakkal ja lahh.. insyAllah aku akan betahan dok tang tuu..  aku plak tadak basic akaun,
HIHI, oqang byk yang pelik aku tadak basic akaun, tapi amek risiko amek akaun, rezeki Allah yang taw, doakan ja lah aku berjaya.. Semoga Allah merahmati org yang mendoakan aku berjaya.. Terima Kasih kawan-2 yang tak putus rindukan aku.. Aku rasa sgt dihargai.. CIPAH,IRA,MEL,WANI,YANA,FATIN,PUTERI..
Selalu bg smgt kat aku.. susah nk dapat kawan cm deypa.. bila aku kat matrik, aku igt deypa.. deret aku qeyaw 3 minit.. MALU... booooooooooooo me,, :D .. Baru smggu p dah qasa tak leh dok tadak deypa,
Law mak ayah tu toksah kata pa.. dah conpom dah dok teringat sedia.. Kay, tengs baca post aku yang agak meqapu ny,. baibai,. nah, ny perasaan aku la ny.. ! :(

                              540634_456466754367337_232992783381403_1915975_849139255_n_large
 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan