♥Assalammualaikum ♥My Name is Nurul Fatehah Bt. Hasdriyzam ♥Just want to share with you about my life.
|✿ selamat datang ✿|

Isnin, 14 Oktober 2013

Bergelar Mahasiswi.

                              
Alhamdulilah.
Dapat jugak update diari online ni.
Now, aku dah bergelar mahasiswi.
Semester 1.  Bachelor of Marketing. InsyAllah one day I will be a successful marketer.
Baru-2 ni besday teha.
Dah cukup umur 19.
Thanks kepada yang wish. Sayang awak semua.
Thanks jugak to Ira and Amirul yang bagi hadiah.
Sayang sayang Amy saya. Saya sayang Ira. Tak lupa jugak to wani yang sambut besday ala kadar kat tasik.
Amirul bagi Teddy Bear. Ira bagi t-shirt .
Allah sent me this people to make me happy. Thanks Allah.

Sekian.



Sabtu, 25 Mei 2013

Bosan

                                 
Bosannya dok rumah.
Matriks dah abeh.
Seriesly, teha rindu matriks sangat-2.
Baru-2 ny pi keja kat EDC hotel. Buat Part Time Housekeeping kat situ.
Penat nya Allah ja taw. Sampai bengkak-2 kaki.
Gaji pon boleh la. Tapi Alhamdulilah. Ada jugak duit poket.
Tak payah nak susahkan parents.
Tadi teha pi kenduri acu puteri kahwin. Cantik sangat.
Mcam best ja kawen. *gatai.
K lah. tak da point dah. Bye . :)


Ahad, 7 April 2013

People around me 2012/2013

                             
Hai,
Dah lama gila gila plus tak update blog . *buat macam orang tengok plak blog ni
Almost 4 month I think. yah, thats rite.
Yeah , 30/4 ny teha bakal habiskan pengajian kat KMP .
Alhamdulilah, dah nak habis pon perjuangan kat sini.

Kay lah, sebenarnya I just want to upload the picture of my memories in KMP with all my friends there.

My roomie :') . For you guys : Segala kenangan kita akan terpahat di hati . Ampunkan segala dosa aku TERbengang, TERsengal, TERgegeh, TERminum air, TERmakan megi, dan akhirnya TERajang.. HAHA



Act, ada sorang lagi, she's an Indian girl, she's nice, but I dont have her photo right now.

A7T6, I LOVE YOU GUYS




Sabtu, 19 Januari 2013

KRIK KRIKKK

                                
hola guysss... uhuk uhukkk.. aku pon da terbatuk habuk banyak sangat kat blog aku nyy..
Sumpah lama gila aku tak menaip.. Kehidupan aku yang pack , n banyak lagi kekangan y buat aku tak leh update blog aku...
Hemmm.. hidup aku? *buat macam orang baca kan blog aku ny.. HAHA..
Alhamdulilah.. aku da habiskan 1 semester di Perlis Matriculation College yang aku cintai tuu..
Cinta? hemm.. cinta.. sesuai la dgn algu kolej yang mendayu2.. HAHA ..
Back to the story, Seriesly aku nak cita, hidup kat matrik tak sesusah yang semua orang sangka?
WHAT? KENA TENDANG? GAGAL KELUAR? ehh.. sama la tuh kan.. Alhamdulilah..  bagi budak akaun macam aku ny even tadak basic mula2 rasa down sangat nak study.. tapi lama2 roomate banyak membantu, classmate n others y bagi moral support.. PNGK aku plak, 4 FLAT tu tak la,, y boleh aku cakap, Alhamdulilah hampir2 jugak.. maybe berkat doa nenek aku di Mekah n Parents aku, dan tawakal aku setelah aku usaha kan.. hemmm.. boleh naik pentas pon ok la kan.. tapi, mental kena tahan. roomate aku.. haha depa tu dok HINGAQ2 gak la.. ta laqat asyik kena bahan ja..
Haaa.. gi tu laaahh.. hidup kena teruskan. kayyy,, tadak modai da na cakap.. TAKE CARE.. *muah !