♥Assalammualaikum ♥My Name is Nurul Fatehah Bt. Hasdriyzam ♥Just want to share with you about my life.
|✿ selamat datang ✿|

Sabtu, 19 Januari 2013

KRIK KRIKKK

                                
hola guysss... uhuk uhukkk.. aku pon da terbatuk habuk banyak sangat kat blog aku nyy..
Sumpah lama gila aku tak menaip.. Kehidupan aku yang pack , n banyak lagi kekangan y buat aku tak leh update blog aku...
Hemmm.. hidup aku? *buat macam orang baca kan blog aku ny.. HAHA..
Alhamdulilah.. aku da habiskan 1 semester di Perlis Matriculation College yang aku cintai tuu..
Cinta? hemm.. cinta.. sesuai la dgn algu kolej yang mendayu2.. HAHA ..
Back to the story, Seriesly aku nak cita, hidup kat matrik tak sesusah yang semua orang sangka?
WHAT? KENA TENDANG? GAGAL KELUAR? ehh.. sama la tuh kan.. Alhamdulilah..  bagi budak akaun macam aku ny even tadak basic mula2 rasa down sangat nak study.. tapi lama2 roomate banyak membantu, classmate n others y bagi moral support.. PNGK aku plak, 4 FLAT tu tak la,, y boleh aku cakap, Alhamdulilah hampir2 jugak.. maybe berkat doa nenek aku di Mekah n Parents aku, dan tawakal aku setelah aku usaha kan.. hemmm.. boleh naik pentas pon ok la kan.. tapi, mental kena tahan. roomate aku.. haha depa tu dok HINGAQ2 gak la.. ta laqat asyik kena bahan ja..
Haaa.. gi tu laaahh.. hidup kena teruskan. kayyy,, tadak modai da na cakap.. TAKE CARE.. *muah !