♥Assalammualaikum ♥My Name is Nurul Fatehah Bt. Hasdriyzam ♥Just want to share with you about my life.
|✿ selamat datang ✿|

Ahad, 7 April 2013

People around me 2012/2013

                             
Hai,
Dah lama gila gila plus tak update blog . *buat macam orang tengok plak blog ni
Almost 4 month I think. yah, thats rite.
Yeah , 30/4 ny teha bakal habiskan pengajian kat KMP .
Alhamdulilah, dah nak habis pon perjuangan kat sini.

Kay lah, sebenarnya I just want to upload the picture of my memories in KMP with all my friends there.

My roomie :') . For you guys : Segala kenangan kita akan terpahat di hati . Ampunkan segala dosa aku TERbengang, TERsengal, TERgegeh, TERminum air, TERmakan megi, dan akhirnya TERajang.. HAHA



Act, ada sorang lagi, she's an Indian girl, she's nice, but I dont have her photo right now.

A7T6, I LOVE YOU GUYS




Tiada ulasan:

Catat Ulasan